Live Blog
TEJA, PREZENTAT LA FCSB

Mihai Teja, prezentat oficial la FCSB! "Ii iau ce jucator vrea, il las in pace 6 luni. Obiectiv: titlul si posesie!"

Mihai Teja a fost prezentat oficial la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Decembrie 2018, 13:43
Data actualizarii: Joi 27 Decembrie 2018, 14:09
13:19 27 Dec
Becali: "E posibil sa jucam si pe noul Ghencea. Dar mie sa stiti ca imi place mai mult pe Arena Nationala. E mai frumoasa zona, mai accesibila, luminile alea seara... E posibil sa ramanem pe Arena definitiv."
13:14 27 Dec
Becali: "Pentru mine, 2018 a fost un an cat de cat bun. I-am dat bataie lui Talpan. Probabil in 3-4 ani ii dau si lovitura finala."
13:13 27 Dec
Becali: "Nu prea mai vreau sa transfer straini, incet incet vreau sa ramanem doar noi, romanii. O sa vedeti ca in 5-6 ani vor veni si jucatori de la Academie, produsi de noi."
13:11 27 Dec

Becali: "Cu Andrei Cristea am rezolvat-o. Daca Teja mai vrea un atacant, il luam. Am intrebat de Fortes si mi-a zis ca e bun jucator, dar n-a zis-o cu toata gura. Are multe kile in plus. Sa imi zica Mihai Teja acum, daca il vrea pe Cristea, il luam, daca nu il vrea, nu il vrem."
 

13:10 27 Dec
Becali: "Obiectivul este titlul. Apoi, vedem... Facem un exercitiu de imaginatie. Daca luam titlul si mergem pe ruta campioanelor, jucam sigur playoff-ul. Daca jucam playoff-ul Champions League, suntem siguri in Europa League. Noi trebuie sa facem bani, ca degeaba iei titlul si faci posesie daca nu faci si bani."
13:07 27 Dec
Mihai Teja: "Vrem sa facem echipa puternica, mi-a spus si Gigi Becali ca vom mai aduce 3-4 jucatori."

Becali: "I-am spus ca ii fac toate poftele. Orice jucator va vrea, il va avea. Sigur, in limitele bunului simt, daca pretul e aproape de adevar. Suntem cam intelesi pentru jucatorii pe care el ii vrea."
13:04 27 Dec
Mihai Teja: "Stiu ce inseamna Steaua. Am si jucat aici, la juniori, am fost si antrenor. Stiu ca pretentiile sunt foarte mari.
13:04 27 Dec
Mihai Teja: "Sunt convins ca ma pot impune in vestiarul Stelei. Stiu ceea ce pot, am o filozofie de joc, imi doresc foarte mult sa o pun in aplicare la Steaua si sa fac performanta."
13:03 27 Dec

Mihai Teja: "Este un moment foarte important in cariera mea. Nu am venit pentru bani, am venit sa fac performanta. Incerc sa rasplatesc increderea lui Gigi Becali. Presiune exista peste tot, cu atat mai mult la cluburile mari."

13:01 27 Dec
Becali: "Meme nu m-a influentat deloc in alegerea antrenorului. Dar dupa ce i-am spus ca l-am ales pe Mihai Teja, m-a sunat si mi-a zis ca plange de bucurie. Plangea de bucurie ca l-am ales pe Mihai. Atunci am inteles ca el nu il voia pe Alexa. Dar nu m-a influentat in alegerea mea."
12:59 27 Dec
Becali: "Meme imi spunea ca Dica stie fotbal mai mult ca orice antrenor, doar ca jucatorii nu fac in teren ceea ce le cere el. De-asta am zis ca nu avem antrenor."
12:58 27 Dec

Becali: "Teja face ce vrea el timp de 6 luni. Ii iau ce jucatori vrea, nu ii zic nimic. Dar sa faca posesia, asa i-am zis. Daca nu face posesia, fac eu posesia cu el dupa 6 luni.

12:57 27 Dec
12:55 27 Dec
"Mi-a placut ce a zis Stoichita despre Teja. L-am sunat si pe Gica Hagi."

"Am vazut ce a zis Stoichita la o emisiune, ca Teja este antrenor de posesie. Mi-a placut asta. L-am sunat si pe Gica, i-am zis ca suntem rivali pe teren, dar acum am nevoie de sfatul lui. Mi-a spus la fel, ca Teja este antrenor de posesie."
12:54 27 Dec
"I-am transmis lui Edi sa ma sune, nu m-a sunat decat tarziu, spre seara"

"Am vorbit cu Puiu Iordanescu. Tin foarte mult la ei, la familia lor, i-am spus sa ii transmita lui Edi sa ma sune a doua zi. Nu m-a sunat decat tarziu, spre seara. Dar nu din orgoliu, mi-a explicat ca nu a putut sa ma sune pentru ca a avut un deces in familie."

"I-am zis: <<Edi, erai pe lista, dar uite ca asa le-a aranjat Dumnezeu ca pana m-ai sunat tu am apucat sa vorbesc cu Teja si am hotarat sa il pun pe el>>."
12:48 27 Dec

Becali: "Am avut trei antrenori pe lista. Pe Dan Alexa il stiti, vi l-am spus zilele trecute. Al treilea era Edi Iordanescu."
 

12:41 27 Dec
12:21 27 Dec

Teja insista pentru noul "Neubert"

Mihai Teja l-ar putea aduce la FCSB si pe Riccardo Proietti, preparatorul fizic cu care a lucrat sezonul trecut la Medias. Proietti are un CV impresionant - a lucrat inclusiv la Bayern Munchen. Teja si Proietti sunt prieteni apropiati. DETALII AICI
 

12:18 27 Dec

Mihai Teja este alesul lui Gigi Becali! Noul antrenor de la FCSB va fi prezentat oficial astazi, in cadrul unei conferinte de presa care incepe la ora 13:00.
 

  • 13:00 Prezentarea oficiala a lui Mihai Teja la FCSB, LIVE pe sport.ro
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Ce prețuri vor avea polițele RCA. Anunțul ASF
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!