Primele transferuri din era Teja, anuntate de Becali! Trei nume noi in echipa FCSB: "Ii fac toate poftele!"

Gigi Becali l-a numit oficial pe Mihai Teja antrenor la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Decembrie 2018, 13:41
Data actualizarii: Joi 27 Decembrie 2018, 14:22

Patronul de la FCSB a vorbit despre planurile pe care le are in ceea ce priveste jucatorii pe care ii va aduce la FCSB. 

Gigi Becali a spus ca a vorbit deja cu Ivanov, de la Medias. Jucatorul este unul dintre cei pe care ii doreste Mihai Teja. 

De asemenea, patronul FCSB a dezvaluit ca si transferul lui Iulian Cristea este rezolvat si ca impresarul lui Tandia va veni la discutii in zilele urmatoare. 

In ceea ce-l priveste pe Andrei Cristea, patronul stelist a ezitat, spunand ca asteapta intai parerea lui Mihai Teja. Daca antrenorul nu il mai vrea pe Cristea, acesta nu va mai veni la FCSB. 

"I-am spus ca ii fac toate poftele. Orice jucator il va vrea, eu il iau. Eu stiu deja si jucatorii pe care el ii vrea, deja suntem cam intelesi. Un impresar vine duminica, il las pe Mihai sa negocieze. Altul e pe drum cu un alt jucator. Jucatorii sunt ca si luati. Nu ma asteptam, eu voiam alti doi jucatori, el mi-a spus ca nu facem posesia cu ei, il las pe el sa aduca. Poate el e un baiat care poate sa faca ce vreau eu. 

Jucatorii pe care ii vrea sunt jucatori de creatie, mijlocasi si atacanti. 

Ivanov vine, ca asa vrea el. Cristea este deja rezolvat. 

Andrei Cristea am rezolvat-o. Acum, daca Mihai o sa vrea alt atacant, nu il mai luam. Daca il vrea, il luam. Eu am rezolvat cu el.

Vreau concurenta in echipa, ca sa stie fiecare cand intra unde sa joace. 

Am discutat si cu impresarul lui 'Tantia', voi ii spuneti Tandia, eu ii spun 'Tantia'. O sa vina si impresarul lui sa rezolvam", a spus Gigi Becali. 

Modifică setările cookies