Dumitru Dragomir Campionatul Mondial Qatar 2022 Maroc oracolul din balcesti portugalia - Elvetia CM 2022

Predicția „Oracolului din Bălcești” la Campionatul Mondial: „Asta e convingerea mea!” Surpriza lui Dumitru Dragomir

Fostul președinte la Federației Române de Fotbal prevede o surpriză în sferturile Campionatului Mondial.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 10:35
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 10:38

Portugalia a zdrobit-o pe Elveția în optimile Campionatului Mondial, 6-1. Astfel, lusitanii o vor întâlni în sferturile competiției pe Maroc, care a eliminat-o pe Spania la loviturile de departajare, pe 10 decembrie, de la 17:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Dumitru Dragomir crede că Maroc o va elimina pe Portugalia

Fernado Santos (68 ani) a surprins înaintea meciului. Selecționerul Portugaliei a preferat să-l folosească pe Goncalo Ramos (21 ani) în locul lui Cristiano Ronaldo (37 ani). Iar atacantul Benficăi i-a răsplătit încrederea. A marcat un hat-trick la primul meci în care a jucat titular la echipa națională. Văzând evoluția lui Goncala Ramos, Dumitru Dragomir (76 ani) este de părere că selecționerul Portugaliei va miza pe serviciile sale și în sfertul cu Maroc, chiar dacă fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că africanii vor produce surpriza. 

„Să vedeți ce meci va fi între Portugalia și Maroc! Părerea mea este că Marocul trece mai departe. Convingerea mea este că ăsta (n.r. - selecționerul Fernando Santos) nu mai schimbă echipa, așa o lasă.

Când dai 6 goluri și ăsta care l-a înlocuit pe Ronaldo (n.r. - Goncalo Ramos) dă 3, nu-l mai schimbă nici dracu! Ai curaj să-l schimbi? Te omoară ăia din tribune!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.

Dumitru Dragomir: „Portugalia fără Ronaldo, e ca Franța fără Mbappe”

Cu toate că nu mai „strălucește”, Cristiano Ronaldo este văzut un om important pentru Portugalia de Dumitru Dragomir.

„Ce să facă? E într-o perioadă mai proastă, dar cu toate astea, i se ridică cota valorică financiar. O să mai ia vreo 500 de milioane de la arabi (n.r. - dacă merge la Al-Nassr) și-și vede de ale lui, de hotelurile lui.

Băi, frate, când ajungi la 36, 37 de ani, te mai lasă încheieturile. În orice caz, Portugalia fără el e ca Franța fără Mbappe”, a mai spus Dumitru Dragomir. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!