Veștile bune vin de la Dragomir: „Va fi un campionat ca niciunul până acum!” „Oracolul din Bălcești” știe cine va câștiga titlul 

Dumitru Dragomir CFR Cluj mitica dragomir oracolul din balcesti Superliga Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 08:57
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 08:58

Dumitru Dragomir și-a ales favorita pentru câștigarea campionatului.

Anul 2022 s-a încheiat cu o diferență de 7 puncte între locul 1 și 5. După 21 de etape, Farul Constanța este liderul cu 45 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe poziția a cincea, cu 38 de puncte, la egalitate cu Rapid și FCSB, ocupantele locurilor 4 și 3. 

CFR Cluj, favorita lui Dumitru Dragomir 

Văzând clasamentul și evoluția echipelor, Dumitru Dragomir (76 ani) este de părere că va fi o luptă strânsă pentru cucerirea titlului. Însă, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal mizează tot pe pe CFR, campioana ultimelor 5 ediții.

„Se luptă patru echipe și iese campioană CFR Cluj, ca întotdeauna. 

Va fi un campionat ca niciunul de până acum, dar, ca-ntotdeauna, CFR va lua titlul”, a spus Dumitru Dragomir pentru gsp

Totodată, fostul președinte LPF consideră că Universitatea Craiova a făcut o mișcarea bună când l-a numit pe Eugen Neagoe (55 ani) noul antrenor al echipei. 

„Am o impresie foarte bună despre Neagoe, l-am văzut cum a făcut cantonamentul cu U Cluj. Acum îi știu pe toți (n.r. - toți antrenorii). Știu care are valoare și care n-are valoare, știu cine e respectat și cine nu de jucători, știu ce li se vorbește fotbaliștilor și ce înțeleg ei. E un antrenor trăsnet, fiți atenți ce vă spun! Ce dacă e apropiat de Pițurcă? Ce, Pițurcă a fost antrenor prost?”, a mai spus Dragomir.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!