Deian Sorescu Academica Clin Dinamo Superliga

"Nu stiu daca mai am rabdare!" Sorescu, la PAMANT din cauza situatiei de la club! Ce a spus dupa remiza cu Clinceni

Dinamo a remizat in deplasarea cu Academica Clinceni, 1-1!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 23:07
Data actualizarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 23:07

'Cainii' au obtinut un punct din deplasarea cu Clinceni, echipa care nu a mai pierdut de doua luni in Liga 1 si incheie anul pe loc de playout.

Deian Sorescu, unul dintre oamenii de baza de la echipa, a vorbit la finalul partidei, multumit de rezultat, dar vizibil dezamagit de situatia de la club.

"Un rezultat bun, chiar daca meritam mai mult, dar la ce probleme am tot avut, e bun si rezultatul asta. Jocul echipei e bun, in crestere, avem nevoie de timp. Cred ca s-a vazut asta, au venit si victoriile, dar vedem dupa vacanta ce se va intampla cu acest grup. Unii vor pleca, alti raman, vedem.

Nu avem ce face, asta este, asta este fotbalul. Unii vin, altii pleaca. Nu vreau sa vorbesc in numele colegilor, dar s-au vazut caracterele lor, au ramas pana la final, i-am inteles si pe cei care au plecat, dar ne bucuram ca am luptat.

Nu stiu daca mai am rabdare. Voi sta pana la sfarsit, sunt profesionist, vom vedea dupa ce decizie vom lua. Nu sunt in masura sa discut antrenorul, ne-am simtit bine si cu domnul Jerry, ne-am bucura daca ar ramane.

Nu mai avem incredere in nimeni, orice om mintit de atatea ori se satura la un moment dat", a spus Deian Sorescu la finalul partidei.

Modifică setările cookies