Dezastrul anuntat la Dinamo! "Se va desfiinta!" Cine este spaniolul care va castiga bani de pe urma cainilor: "El va lua banii!"

Dezastrul anuntat la Dinamo! "Se va desfiinta!" Cine este spaniolul care va castiga bani de pe urma cainilor: "El va lua banii!"

Dumitru Dragomir a facut un anunt surprinzator referitor la situatia de la Dinamo. 

Fostul sef de la Liga sustine ca echipa se va desfiinta daca suporterii nu vor reusi sa acopere problemele financiare. "Oracolul din Balcesti" ii condamna pe cei de la LPF ca nu au verificat daca Pablo Cortacero are banii necesari pentru a sustine o echipa precum Dinamo. Mai mult de atat, Dragomir crede ca omul care s-a ocupat de ultima campanie de transferuri a cainilor, Juan Melero Marin, se va imbogati de pe urma "cainilor". 

"Cortacero trebuia sa fie controlat de LPF. La Dinamo este o smecherie romaneasca, o smecherie sa scape de datorii, e una romaneasca. Avem si romani destepti, nu doar idioti cum ne cred altii. Sunt oameni puternici care incep sa se alature clubului Dinamo.

Badea este foarte destept, la fel si Borcea, iar ei nu mai vin la fotbal. Parea mea este ca spaniolul care a facut contractele si isi va lua banii. Juan Melero Marin va lua banii. Cum s-a facut tranzactia fara garantie bancara?

Dinamo se va desfiinta! Dinamo are noroc ca in galerie sunt cativa cu multa minte… Numai acestia pot sa faca treaba, dar trebuia sa se consulte cu noi", a spus Dumitru Dragomir pentru DigiSport. 

Dinamo este pe locul 10 in clasament, cu 15 puncte, fiind la egalitate cu Hermannstadt. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul prin care Poliția Română vrea să stopeze carnagiile de pe șosele. Sancțiuni dure pregătite pentru șoferi
BRAT
Modifică setările cookies