Liga 1

"Nu știu dacă e vorba de frică, cred că este îngrijorare". Dezvăluiri despre atmosfera din vestiarul campioanei 

CFR Cluj este lider în Liga 1, însă diferența față de FCSB s-a micșorat la doar două puncte cu trei etape înaintea încheierii playoff-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 20:51
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 20:59

Campioana României s-a impus cu emoții în fața celor de la Farul Constanța, scor 1-0, în timp ce FCSB a zdrobit FC Argeș, scor 4-0.

Vasile Miriuță este de părere că partida dintre Universitatea Craiova și FCSB va lămuri destul de mult lupta pentru titlu, adugând că, totuși, CFR Cluj se va impune într-un final, chiar dacă cu emoții.

"Lupta la titlu se vede destul de bine. Eu urmăresc toate partidele, când am timp. E o luptă în trei, să zicem că a intrat și Craiova, cu toate că cu șanse mai puține pentru ei. Părerea mea, favorite la titlu sunt CFR și FCSB.

Atmosfera e bună la CFR, dar jocul suferă, a spus și Dan Petrescu. Dar victoria contează cel mai mult, pentru că iți da moral. Nu joacă așa cum și-ar dori ei, dar nici în trecut nu au strălucit. Sunt acolo jucători care au dus atâtea războaie și Dan Petrescu, un antrenor foarte bun. Eu îi văd favoriți.

Nu știu dacă e vorba de frică, cred că este îngrijorare. Pentru că au avut atâtea puncte avans, s-au înjumătățit, parcă opt puncte au avut, acum sunt mai puține, jocul nu strălucește și normal că te îngrijorezi”, a declarat Vasile Miriuță, potrivit playsport.ro

Modifică setările cookies