Liga 1

FCSB cere arbitri străini la meciul cu CFR Cluj! Cristi Balaj vrea o premieră la posibila finala

FCSB și CFR Cluj își pot disputa titlul în ultima etapă din play-off, la meciul direct.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 21:25
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 21:25

În cazul în care cele două formații nu vor face pași greșiți până în ultima etapă din play-off sau vor avea rezultate asemănătoare, totul se poate decide în duelul direct FCSB - CFR Cluj, care ar urma să se dispute la Buzău.

FCSB vrea arbitri străini. CFR Cluj cere VAR

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a dezvăluit că a fost contactat de oficialii lui FCSB, care l-au întrebat dacă ar fi de acord ca la partida din ultima etapă să fie delegată o brigadă de arbitri din străinătate, așa cum se întâmpla în Liga 1 în urmă cu aproximativ 15 ani.

Balaj pare să nu fie de acord și spune că mai degrabă ar cere folosirea sistemului VAR, ceea ce ar reprezenta o premieră pentru fotbalul românesc. Totuși, FRF a anunțat recent că primul meci din țara noastră cu noua tehnologie va fi Supercupa României, în această vară.

"M-au întrebat dacă sunt de acord. Nu ştiu dacă doresc. Propunerea mea a fost diferită. Să folosim VAR la ultima etapă, dacă tot îl vom folosi la Supercupă. 

Ar fi un ajutor imens pentru arbitri români, care în acest moment oficiază cu sistemul VAR pe plan internaţional. Dorim un arbitraj fără greşeli", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Gigi Becali: "Vreau să-mi cer iertare lui Kovacs"

Decizia lui FCSB de a cere arbitri străini pare surprinzătoare, având în vedere că patronul Gigi Becali a fost foarte mulțumit de prestația lui Istvan Kovacs de la ultimul meci cu CFR Cluj, câștigat de bucureșteni, 1-0.

„Prima dată, vream să-mi cer iertare lui Kovacs. De 10-15 ani spun că e mare arbitru, dar acum vreau să-mi cer iertare. Am avut suspiciuni, a demonstrat că e și corect. A șters toate suspiciunile. Era un meci esențial pentru viitorul lui. Viitorul lui va fi strălucit. Eu nu mă refer la Mondiale, mă refer la viitorul lui în România. El a demonstrat aseară. 

Toți oamenii avem păcate. La un moment dat trebuie să scăpăm de haina veche. El aseară a șters toate păcatele pentru mine. Foarte demn, foarte corect, foarte vigilent, foarte profesionist. Trebuie să-l înțelegem și pe Dan Petrescu. Antrenorii sunt subiectivi. 

Orice ar face Kovacs, eu nu mai scot o vorbuliță. A dat doctoratul în fața mea. E doctor. Nu mai scot nicio vorbă în fața lui. Presa a spus că cel mai bun de pe teren a fost Kovacs, a uitat de jucători. Ăia care sunt împotriva mea nu o să mai fie cu FCSB niciodată”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Modifică setările cookies