EXCLUSIV | "Nu ar fi jucat, îl vindeam direct în străinătate". Adevărul despre discuțiile dintre FCSB și Craiova pentru Vlad

Mihai Rotaru a explicat, în direct la "Ora Exactă în Sport" despre situația lui Andrei Vlad. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 11:48
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 12:32

Patronul celor de la Universitatea Craiova a dezvăluit că au existat discuții între FCSB și clubul său pentru a-l preluat pe Andrei Vlad, însă fără a avea intenția de a rămâne în Bănie. 

"Cu Vlad deja s-a transformat într-o glumă. După ce ne-au sunat cei de la FCSB, le-am dat răspunsul după 2 zile. Le-am zis că îl luăm să îl vindem direct. Aveam ceva oferte pentru 1,3 - 1,5 milioane de euro. 

  • EXCLUSIV | Nu ar fi jucat, îl vindeam direct în străinătate . Adevărul despre discuțiile dintre FCSB și Craiova pentru Vlad

Cei de la FCSB s-au răzgândit, au zis că jucătorul nu mai vrea, dar nu e adevărat. Am vorbit cu el și își dorea să plece. Și-au dat seama că îl pot vinde direct. Să ne dea diferența de la 400.000 de euro la 1,5 milioane de euro și își spală păcatele. Suporterii vedeau foarte prost această mutare, el nu ar fi venit să joace la Universitatea Craiova, pleca direct la un alt club, în străinătate.", a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate, la PRO X.  

CITESTE SI

Modifică setările cookies