FCSB becali Gheorghe Mustata Liga 1 mustata Superliga

"Am ajuns să ne scoată niște băieți care abia se îmbrăcaseră cu tricourile pe ei!" Gheorghe Mustață, nemilos cu jucătorii FCSB-ului

Liderul Peluzei Nord nu i-a iertat pe fotbaliști.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 21:03
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 21:40

Eliminarea din preliminariile Conference League încă are ecou printre suporterii formației bucureștene, iar liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, nu uită și nu iartă evoluțiile jucătorilor din ultimul timp.

"Noi sperăm să se termine cât de curând haosul și să facem în așa fel încât să fie bine, să nu devină al șaptelea an ratat. Deocamdată, o să stăm și noi, la nivel de galerie, puțin de vorbă și vom lua o hotărâre. Noi am observat și lucrul ăsta, suporterii sunt foarte supărați și revoltați.

  • Când intra Mirel în vestiar... Gheorghe Mustață, atac dur la jucătorii de la FCSB

Auzim cum se fac schimbările, implicarea patronului la echipă. Se întâmplă și la Craiova, și pe la CFR, majoritatea patronilor fac lucrul ăsta, numai că oamenii nu ies public să spună sau în minutul 30 să schimbi 3 jucători. Sunt lucruri care se întâmplă și cu care nu suntem de acord.

Sper ca lucrurile să își revină la normal și să fie mai cu perdea. Nu trebuie să dăm vina numai pe patron, pentru că lăsăm în derizoriu jucătorii. Nu e normal ce se întâmplă. Dar și ca jucători… în momentul în care intri pe teren, să nu stai în ghete?!", a spus Gheorghe Mustață, la ProSport.

"Se vedea că se impune ca un căpitan de echipă"

 

"Când un căpitan de echipă, cum era Mirel, intra în vestiar, conduși cu 1-0, păi când ieșeau de acolo era scorul 4-1. Se vedea că se impune ca un căpitan de echipă. Dacă nu își dau viața pe teren, atunci să se ducă la Gigi să îi spună că nu merită 15 mii și să lase la 2-3 mii. De toți suntem nemulțumiți. Atitudine zero! Am ajuns să ne scoată din cupele europene niște băieți care abia se îmbrăcaseră cu tricourile pe ei. Haideți să vedem realitatea! Nu putem să spunem că a fost un accident. Accident cu echipa aia? Nu credeam că pot să pățesc așa ceva în viața mea. A fost neputință din partea lor", a spus liderul Peluzei Nord.

"Fără atitudine"

 

"Să te prezinți la fel și la meciul cu UTA, fără atitudine, fără nimic? Suntem supărați pe ei! Are și Gigi o atitudine pe care nu trebuia să o aibă la echipă… Greșelile lui Gigi sunt greșeli, dar și tu ca jucător la Steaua (n.r. FCSB) să nu ai atitudine… Noi vom hotărî în ultimele zile ce atitudine vom lua. Vrem să aflăm dacă în vestiar sunt bisericuțe. Ceva ceva se întâmplă, nu se poate! Să ai atitudinea pe care ai avut-o la Craiova și după să decazi, să nu mai știi să stai în ghete", a completat Gheorghe Mustață.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!