Liga 1

"Niciodată nu va mai face asta!" Gigi Becali i-a dat "asigurări" lui Toni Petrea

Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a despărțit de Edward Iordănescu și a apelat la Toni Petrea.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 08:55
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 09:41

După despărțirea de Edward iordănescu, Gigi Becali s-a reorientat rapid. Toni Petrea a devenit ieri noul antrenor al vicecampioanei și are ca obiectiv titlul, deși CFR se află după 15 etape pe primul loc, cu 39 de puncte, la opt distanță de Florin Tănase și colegii lui. 

Gigi Becali, despre cerința lui Toni Petrea

Gigi Becali a explicat în direct, la Pro X, ce i-a solicitat fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf. Cerința lui Anton Petrea e legată de... schimbări.

  • FCSB

”Mi-a zis că niciodată nu va mai face schimbări înainte de pauză. Și i-am zis: niciodată în viața ta nu vei mai face”, a declarat Gigi Becali, marți, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Toni Petrea revine astfel la FCSB, după ce a mai fost pe banca echipei între mai 2020 și 2021, reușind în acest interval să câștige Cupa României, singurul trofeu obținut de FCSB din 2015. De asemenea, în sezonul precedent, a dominat, până spre finalul campionatului, clasamentul Ligii 1, fiind depășit de CFR abia în playoff.

După ratarea campionatului, Petrea a decis să nu își prelungească înțelegerea cu FCSB, deși Gigi Becali i-a propus acest lucru. Se pare că lucrurile s-au schimbat, iar Petrea este gata să revină la FCSB.

Modifică setările cookies