Liga 1

Becali îi răspunde lui Mustață: ”Am ajuns să-mi dea sfaturi? Știe foarte bine cine sunt eu”

Gigi Becali îi răspunde lui Gheorghe Mustață, liderul de galerie al celor de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 14:34
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 14:48

Patronul FCSB a fost deranjat de declarațiile pe care Mustață le-a dat în direct la Ora Exactă în Sport, referitor la conflictul dintre cei doi, și i-a răspuns acestuia. 

Becali, răspuns pentru Mustață: ”Am ajuns să-mi dea mie sfaturi?”

După ce Edi Iordănescu a plecat de la echipă, suporterii i-au vandalizat gardul ”palatului” din Aleea Alexandru, dar și pe cel al bazei din Berceni. Becali a chemat imediat poliția. De aici a pornit scandalul dintre Becali și Mustață.

  • Gigi Becali

Liderul de galerie al FCSB spune că nu a fost implicat în această acțiune a suporterilor. Cu toate acestea, Becali i-a făcut plângere penală.

„Să nu-mi dea mie sfaturi. Am ajuns să iau sfaturi de la Mustață? Doamne, miluiește! Chiar așa am ajuns? Bine, mă, dacă-și dă prea multă importanță, să fie sănătos. El să-și vadă de treaba lui. N-am ajuns acum să iau sfaturi de la Mustață. Să-și vadă de treaba lui și cu asta, basta!

Cum adică să-mi fie teamă? Suntem în junglă? La mine nu e junglă. Păi o să vedeți voi junglă cu Mustață, el știe bine cine sunt eu. Nu cred că suntem în junglă, imediat au venit două mașini de la miliție, vor face pușcărie cei care au scris. Nu cred că Mustață e străin, dar cred că e prea deștept ca să mai facă”, a spus Becali, la Ora Exactă în Sport.

FCSB se află pe locul secund în Liga 1, cu 31 de puncte după 15 etape. Lider e campioana CFR cu 39 de puncte.

Urmărește declarațiile date de Gigi Becali la Ora Exactă în Sport | VIDEO

Urmărește declarațiile date de Gheorghe Mustață la Ora Exactă în Sport | VIDEO

Modifică setările cookies