Nelutu Varga CFR Cluj Ion Craciunescu Liga 1 Superliga

Neluțu Varga, lăudat pentru decizia de a-l numi pe Cristi Balaj în funcția de președinte al CFR-ului

Cristi Balaj s-a înțeles cu oficialii lui CFR Cluj și va fi noul președinte al campioanei României.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 20:51
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 11:42

Fostul arbitru internațional a confirmat în această săptămână că a ajuns la un acord cu ardelenii și că va prelua funcția de președinte al campioanei în perioada următoare.

„Cristi Balaj trebuia să fie președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, însă e greu să pui un om valoros în locul unde e nevoie. Mă bucur pentru el și pentru alegerea pe care a făcut-o. Este o echipă care în ultimii 4 ani a câștigat titlul în Liga 1, care a lăsat o impresie bună și în meciurile internaționale. 

Avea nevoie să fie în fotbal, cum și fotbalul avea nevoie de el. Îi felicit pe cei de la CFR Cluj pentru mișcarea făcută în conducerea administrativă”, a mărturisit Ion Crăciunescu, potrivit realitateasportiva.net.

Balaj își va începe munca la CFR după ce legea anti-doping va fi adoptată în Parlament

„Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping. 

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în Parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern”, a sunat anunțul lui Balaj, publicat pe rețelele de socializare.

Modifică setările cookies