VIDEO EXCLUSIV CFR vrea să-l țină cu orice preț pe Arlauskis în Gruia! Neluțu Varga negociază personal cu lituanianul

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a lămurit situația lui Giedrius Arlauskis, plecat momentan din România în țara natală, Lituania, pentru a se recupera după o accidentare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 14:11
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 14:27

Goalkeeper-ul care a cucerit titlul de șase ori în România și-a manifestat intenția de a pleca de la club după ce președintele Marian Copilu a fost înlăturat.

Totuși, conducerea vrea să-l păstreze. Patronul negociază personal cu ”Arla” condițiile în care acesta ar putea rămâne în Gruia.

Bogdan Mara, la Ora Exactă în Sport, de la Pro X

„Arlauskis este în discuții cu patronul clubului, vedem ce se va întâmpla. E un portar de mare valoare.

Ar fi un jucător extrem de important pentru echipa noastră, a câștigat patru campionate, are valoare mare și poate să facă diferența în fotbal. E o problemă care cred că se va regla. Avem nevoie de un portar de valoarea lui”, a spus Mara, la Ora Exactă în Sport.

Ce a spus Ștefan Gadola despre situația lui Arlauskis

Miercuri, în emisiunea Ora Exactă în Sport, Ștefan Gadola, acționarul minoritar al CFR-ului, a pus sub semnul întrebării viitorul lui Arlauskis la echipa sa.

„Este puțin incertă, se va lămuri într-o săptămână două. Este puțin imprevizibil Arlauskis”, a spus finanțatorul.

CFR Cluj joacă azi cu Jablonec, în deplasare, în prima rundă a Grupei D din Conference League. Partida e transmisă ÎN DIRECT de Pro X și Voyo.ro, dar și în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies