Cristi Balaj CFR Cluj Fotbal intern

De la "nu vreau să mă compromit" la "confirm înțelegerea cu CFR Cluj". Cristi Balaj, la campioana României 

Cristi Balaj a recunoscut că va parafa contractul cu CFR Cluj zilele următoare. Actualul șef al Agenției Naționale Anto-Doping va fi președinte la campioana Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 21:11
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 08:04

Evenimentele se succed cu repeziciune în fotbalul românesc. Demis de CFR pe 28 august, Marius Șumudică a fost înlocuit de Dan Petrescu, însă pentru Marian Copilu șefii ardelenilor au găsit mai greu un succesor. 

În ultimele două săptămâni s-a tot vehiculat că Neluțu Varga îl vrea pe Cristi Balaj în conducere, iar știrea a prins cheag. Fostul ecuson FIFA a negat că ar merge la liderul Ligii 1 (21 de puncte după opt runde), iar în urmă cu câteva zile Balaj susținea, în direct la Pro X, că va rămâne în funcția de președinte al Agenției Naționala Anti-Doping, marți seara a confirmat că va  "N-am dezvoltat subiectul. Pe mine mă interesează Agenția Națională Anti-Doping, vreau să protejez România, să protejez sportul românesc. Nu vreau să las agenția într-o situație grea și să se piardă ce am făcut până acum.

La CFR sunt multe aspecte care trebuie lămurite, nu vreau să merg acolo și să mă compromit. Dacă ar trebui să fac lucruri împotriva principiilor mele, ar însemna să plec în secunda 2"/ 

Marți seara băimăreanul a fost convins, se pare, de Neluțu Varga, omul cu banii de la CFR. Într-o postare pe Facebook, Balaj a confirmat că se alătură echipei de conducere de la CFR. 

"Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională.

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore. Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping. 

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în Parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern", a scris Balaj.

Modifică setările cookies