Nelutu Varga i-a cerut ajutorul lui Petrescu pentru meciul cu TSKA Sofia! Ce raspuns a dat "Bursucul"

Nelutu Varga i-a cerut ajutorul lui Petrescu pentru meciul cu TSKA Sofia! Ce raspuns a dat "Bursucul"

Dan Petrescu s-a despartit luni pe cale amiabila de CFR, dupa 3 ani petrecuti in Gruia. 

Conducerea ardelenilor cauta un inlocuitor potrivit, iar pe lista lor s-ar afla Adrian Mutu si Laurentiu Reghecampf. Joi, CFR va juca meciul din etapa a 5-a din grupele Europa League, contra lui TSKA Sofia. Aceasta partida este decisiva pentru a obtine calificarea in primavara europeana.

Nelutu Varga l-ar fi rugat pe Dan Petrescu sa isi lase secunzii la carma echipei in cele 3 saptamani ramase din prima parte a sezonului, desigur, asta se va intampla doar daca Super-Dan nu semneaza cu alta echipa, potrivit DigiSport. Petrescu ar fi fost de acord si le-ar fi spus oamenilor din staff sa ramana la CFR cat timp este nevoie de ei. 

Astfel, este posibil ca Bordeianu sa stea pe banca tehnica a "feroviarilor" la meciul contra lui TSKA, alaturi de Costin Curelea. Bordeianu are Licenta Pro, iar Curelea urmeaza cursurile si in prezent a obtinut Licenta A. 

Cei doi au mai pregatit-o pe CFR la sfarsitul sezonului trecut, chiar la meciul decisiv cu titlul pe masa, jucat impotriva Craiovei. Dan Petrescu nu a putut sa fie prezent atunci, deoarece a fost infectat cu COVID-19.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce spune un instructor de fitness despre condiția fizică a președintelui Klaus Iohannis
BRAT

Modifică setările cookies