Conference League

"Care e cel mai bun campionat din lume?" Petrescu a răspuns direct și a ajuns la... Dacia și Mercedes 

CFR - Jablonec, ultimul meci din Grupa D a Conference League, e azi, de la 19:45, LIVE pe Pro X și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 10:57
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 11:08

Dan Petrescu, actual antrenor la CFR și tehnician dorit pe banca naționalei, a reușit să impresioneze în Premier League, pe vremea în care evolua pentru Chelsea, Sheffield Wednesay, Southampton și Bradford.

Campionatul Angliei ocupă și acum un loc special în albumul său de amintiri și, de câte ori are ocazia, merge să urmărească partide din Premier League.

Petrescu, despre Premier League, Pușcaș și diferența între mașini

Întrebat la conferința de presă ce a avut loc ieri și despre diferența dintre România și Anglia, Petrescu a răspuns pe larg.

"La anul trebuie neapărat să câştigăm campionatul, acesta va fi obiectivul. Şi să construim o echipă competitivă pentru Europa. Va fi din ce în ce mai greu pentru toate echipele, inclusiv pentru CFR Cluj, pentru că fotbalul românesc merge în jos, nu sunt talente care să vină din spate. Din păcate, jucătorii români nu mai joacă în campionatele mari. 

Cel mai bun campionat din lume este cel din Anglia, de departe, şi noi nu mai avem de mult un jucător acolo, nici la Divizia B. Poate doar Puşcaş. Şi atunci cum să facem faţă? E alt nivel, e ca şi cum ai merge cu Mercedes şi celălalt cu Dacia. Ce poţi să faci când conduci Dacia şi celălalt Mercedes? Cam aşa suntem noi acum în fotbal", a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă

Modifică setările cookies