EXCLUSIV | Un fost jucator al CFR-ului este de parere ca Dan Petrescu si-a cerut demisia de la Cluj! "Vrea sa-i fie reziliat contractul!" 

Oficialii lui CFR Cluj s-au pus pe treaba si incearca sa numeasca un antrenor nou pana la meciul de joi seara din Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Noiembrie 2020, 11:48
Data actualizarii: Luni 30 Noiembrie 2020, 12:45

Dan Petrescu si-a expus din nou nemultumirile fata de conducerea echipei, imediat dupa infrangerea din Cupa Romaniei impotriva lui Poli Iasi. CFR-ul trece printr-o perioada grea si are doar o victorie in sapte meciuri disputate. 

Intr-o interventie la Ora Exacta in Sport, de pe Pro X, fostul fotbalist de la CFR Cluj, Liviu Ganea, a declarat faptul ca Petrescu isi dorea de foarte multa vreme sa plece de la echipa, iar prin declaratiile de dupa fiecare partida cauta sa-si ceara demisia, asta si din cauza clauzei de doua milioane de euro. 

Atacantul este de parere ca cele doua parti vor ajunge la o intelegere, dar spune ca patronul Nelutu Varga a gresit prin declaratia pe care a facut-o, impunand o stare de incertitudine la echipa in acest moment. 

"Din punct de vedere financiar, Dan Petrescu a reprezentat o reteta foarte reusita pentru CFR. Veniturile au fost foarte mari, dar si cheltuielile au fost de masura. Sa nu uitam ca acest ciclu al lui Dan Petrescu cred ca s-a apropiat de final, poate si ei s-au gandit ca e timpul sa vina altcineva.

Nemultumirea conducerii de la Cluj este aceea ca Dan Petrescu isi exprima nemultumirile public de fiecare data, pentru faptul ca nu i s-au adus jucatorii pe care ii dorea. El nu vrea sa-si dea demisia, vrea sa-i fie reziliat contractul pentru a ajunge la o intelegere buna cu cei de la CFR. Eu cred ca lucrurile se vor desfasura normal, ei se vor intelege. Nici Petrescu si nici CFR nu pot sa plateasca suma de 2 milioane de euro. 

Este un risc ceea ce a facut CFR. Domnul Varga nici nu ar fi trebuit sa vorbeasca despre schimbarea antrenorului inaintea meciului din Europa League, in conditiile in care Petrescu inca este antrenorul tau. Starea asta de incertitudine pe care finantatorul a transmis-o Nelutu Varga nu este benefica. 

Fotbalistii citesc ziarele si se gandesc cine o sa fie pe banca la meciul de joi. Nelutu Varga a gresit, trebuia sa mai astepte meciul de Europa League, indiferent de decizia pe care o va lua. Asemenea lucruri nu se fac", a declarat Liviu Ganea la Ora Exacta in Sport. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies