"Trebuie sa fii bolnav mintal sa bagi bani in Romania!" Cedeaza Negoita Dinamo catre Ministerul de Interne? Anunt de ULTIMA ORA despre salvarea la care nimeni nu se gandea

Miitica Dragomir a vorbit despre situatia de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Ianuarie 2020, 11:46
Data actualizarii: Joi 23 Ianuarie 2020, 11:54

Ionut Negoita a vorbit aseara despre situatia de la Dinamo si spune ca nu crede ca afacerea cu seicii poate fi ceva serios, decat in momentul in care aceasta se va finaliza. Patronul "cainilor" a venit si cu varianta ca echipa sa fie cedata catre Ministerul de Interne. 

Dumitru Dragomir a vorbit despre acest lucru si spune ca este imposibil acest lucru, iar cine vrea sa investeasca in fotbalul romanesc, trebuie sa fie bolnav mintal.

"Mie mi-a facut rau Negoita asta. Daca nu era Negoita, Dinamo era mai rau ca Rapid. Negoita a scutit 24 de milioane de dolari pentru Dinamo, toate datoriile. Altfel niciodata DInamo nu mai invia. Cine mai dadea suma asta? NEgoita e de felicitat, nu de criticat. Ar fi ideal sa o cedeze spre Ministerul de Interne, dar nu se mai poate, nu e legal. Eu le dau acum o sugestie, primaria Capitalei, asa cum e Real Madrid, municipalitatea a ajutat-o doar pe Real Madrid. Dinamo are un numar de suporteri extraordinar de mare, dintre care unii dintre ei sunt huligani. Daca nu e performanta cine sa vina? Asa e peste tot in lume, daca merge prost, se goleste stadionul si la Barcelona. 

Cine baga bani in Romania? Doar daca esti bolnav mintal, aici cum faci putin avere, te aresteaza si te face de rasul lumii. Este inutil sa mai vorbim degeaba. Daca era serioasa, pana acum o faceau. Eu am fost intr-o valtoare din asta din care vreo 9 personalitati voiau sa cumpere Dinamo, dar cu conditia sa conduc eu clubul, daca bagau banii, sa nu isi piarda oamenii banii. Pai daca te duci la Dinamo, iti asumi 50 la suta puscarie", a declarat Dumitru Dragomir, la Pro X.

Modifică setările cookies