"Ne-am pus la masa, Pancu cerea bere intruna! A fost primul care a vomitat" :) Dezvaluiri despre cum aratau betiile la Rapid

Miercuri 14 Noiembrie 2018, 16:02

	"Ne-am pus la masa, Pancu cerea bere intruna! A fost primul care a vomitat" :) Dezvaluiri despre cum aratau betiile la Rapid

Daniel Pancu era liderul Rapidului si in bar

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Marius Maldarasanu a povestit cum decurgea o seara de distractie la Rapid. Daniel Pancu era lider si in bar.

"Am fost in Cipru in cantonament. Dupa ce am mancat, am mers la o bere. Eu, Pancone, Maftei, Karamian, Nae Constantin si preparatorul fizic. Nu era nimeni in bar. A cerut 6 beri mari si a inceput sa bea. Noi nu terminasem nici jumatate, ca el cerea din nou. Doar Maftei nu a avut probleme. Pancone a fost primul care a vomitat cand am iesit. Incepusem sa cantam cantece din galerie, pe strada. Si Karamian se facuse praf."

"Daniel Pancu e un model. A jucat pana la o varsta la care unii nici nu viseaza. Mereu le-am spus astora si elevilor mei de la Astra II. Pancu e un jucator care in momentul care era de sprit, era de sprit. Stie toata lumea. Dar cand era de antrenament, era de antrenament."

"Daca facea o betie toata noaptea, apoi avea antrenament la 11, nu se vedea acest lucru. Nu era genul care sa se fofileze de la antrenament, sa spuna ca il doare ceva", a povestit Maldarasanu in Gazeta Sporturilor.

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT