Liga 1

"N-as mai accepta sa ma intorc!" Omul care ii da cu flit lui Becali! De ce nu mai vrea sa se intoarca la ros-albastri si ce mesaj i-a transmis: "E neplacut cand nu te simti apreciat!"

Un om care a fost in staff-ul FCSB-ului a vorbit despre situatia de la ros-albastri.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2020, 10:24
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2020, 10:32

Fostul manager sportiv al celor de la FCSB, Narcis Raducan, a vorbit despre perioada petrecuta la ros-albstri si spune ca nu s-ar mai intoarce vreodata sa lucreze cu Gigi Becali.

"N-am fost surprins. Stiam ce ma asteapta, eu ma mai fost un mandat acolo. Am venit intr-o situatie delicata a clubului, rar a mai fost echipa pe acel loc ca in momentul respectiv, desi era ceva temporar. Stiam si partea mai putin placuta, aceea ca este o instabilitate la nivelul pozitiei mele si oricand puteam sa ma despart.

E neplacut cand nu te simti apreciat. Socul n-a fost foarte mare, pentru ca stiam cu cine am de-a face. Nu regret nimic, mi-am facut meseria. Nu stiu ce as face daca as mai primi vreo oferta de acolo. E un consum energetic, nu stiu daca as mai accepta din nou. Presiunea e mare. Atunci cand ne-am despartit, Becali mi-a spus ca treaba merge bine, ne strangem mana si asta este", a declarat Narcis Raducan, pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies