Gnohere fcsb craiova transfer gnohere Superliga

Motivul REAL pentru care Gnohere a fost lasat pe banca in meciul cu Craiova! Planul lui Becali: pregateste o dubla lovitura la FCSB

Urmarim si comentam impreuna FCSB - CRAIOVA pe www.sport.ro si Facebook/Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2019, 20:16
Data actualizarii: Duminica 24 Februarie 2019, 20:44

Gnohere a fost lasat inca o data pe banca in 2019. Gnohere a jucat un singur meci ca titular cu Teja pe banca, partida cu Hermannstadt.

Motivul este reprezentat de o oferta pe care atacantul francez a primit-o recent. Potrivit TelekomSport, Gnohere este ofertat de o echipa din China, iar transferul s-ar putea realiza in zilele urmatoare.

Daca va pleca Gnohere, Teja ar ramane in lot doar cu Rusescu si Hora, iar Gigi Becali este constient ca nu se poate lupta cu sanse reale la titlu cu doar doi atacanti in lot.

Revine Piovaccari?

Gigi Becali va incerca sa-l readuca la FCSB pe Federico Piovccari. Cordoba, echipa la care evolueaza atacantul italian, se confrunta cu mari probleme financiare.

Jucatorii au intarzieri salariale de cateva luni, astfel ca unii dintre ei ar putea pleca gratis de la echipa dupa depunerea memoriilor. Printre acestia se numara si Piovaccari care este un jucator important pentru spanioli.

Piovaccari a mai jucat la FCSB in perioada 2013-2014, fiind venit sub forma de imprumut de la Sampdoria. A marcat 16 goluri in 43 de meciuri.

Modifică setările cookies