Liga 1

ULTIMA ORA | LOVITURA pe care oltenii o pregatesc FCSB imediat dupa derby: poate semna chiar maine! Super jucatorul care il refuza pe Becali

Urmarim si comentam impreuna FCSB - CRAIOVA pe www.sport.ro si Facebook/Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2019, 18:39
Data actualizarii: Duminica 24 Februarie 2019, 18:48

Craiova poate mare lovitura pe ultima suta de metri a perioadei de mercato. Oltenii sunt foarte aproape de a-l aduce pe Ibrahima Tandia de la Sepsi.

Venirea lui Tandia ar reprezenta ultimul transfer al iernii pentru Craiova si o lovitura serioasa data rivalilor din aceasta seara. Jucatorul se afla si pe lista FCSB si chiar a declarat ca a venit in Romania special pentru a juca la echipa lui Becali.

"Tandia ramane la Sepsi acum. E posibil ca in vara sa plece, discutam. Nu vrem sa stam in calea jucatorului daca gaseste o echipa la care sa mearga. Am semnat prelungirea cu el, dar nu are o clauza anume. Va pleca in momentul in care primim o oferta buna. In momentul de fata nu stim pentru ce suma va pleca. Important e ca ramane pana in vara, ne gandim atunci cat cerem. De exemplu, daca il vrea Craiova, trebuie sa vina cu o oferta concreta. L-a vandut pe Mitrita pe o suma foarte mare, deci cred ca putem cere si noi o suma cu sase zerouri. Pana acum, Tandia a aratat ca poate merge la o echipa mare”, a declarat pentru Prosport, Janos Bokor - presedintele lui Sepsi.

Totusi, potrivit DigiSport, in ciuda declaratiilor oficialului de la Sepsi, Tandia are sanse mari sa ajunga la Craiova inca de acum. Mai exact, chiar de luni, 25 februarie, cand este de asteptat ca cele doua cluburi sa ajunga la un acord pentru transfer definitiv si imediat.

"Acum, sunt bine aici, la Sepsi, dar obiectivul meu, la fel ca al oricarui alt jucator din Liga I, este sa ajung sa joc la Steaua. Toata lumea vrea sa joace acolo!”,
a declarat Tandia pentru Fanatik, declaratie prin care si-a exprimat clar preferintele sale in ceea de priveste un viitor transfer.
 

Modifică setările cookies