ULTIMA ORA | Edi Iordanescu a transferat un fost fundas al FCSB-ului la Medias! Cristea ar putea fi lasat in ultimul moment sa vina la echipa lui Teja

Steaua FCSB Gaz Metan Medias Ionut Larie Iulian Cristea Superliga ULTIMA ORA | Edi Iordanescu a transferat un fost fundas al FCSB-ului la Medias! Cristea ar putea fi lasat in ultimul moment sa vina la echipa lui Teja
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2019, 15:42
Data actualizarii: Duminica 24 Februarie 2019, 16:09

Edi Iordanescu a transferat un fundas central la Gaz Metan. In aceste conditii, mediesenii ar putea da curs ofertei de 50.000 euro a lui Becali pentru Iulian Cristea.

Edi Iordanescu a reusit inca un transfer la Gaz Metan. El a adus un fundas central cu experienta in Liga I, trecut pe la Viitorul, CFR si FCSB!

Ionut Larie, in varsta de 32 de ani, s-a intors in Liga I. El era liber de contract dupa despartirea de Tobol Kostanay, din Kazahstan.

Potrivit Fanatik, Larie a fost refuzat de FCSB in urma cu trei saptamani.

Cale libera pentru Iulian Cristea?


Gaz Metan a refuzat sa il lase pe Iulian Cristea la FCSB pentru ca ar fi ramas descoperita pe axul central. Acum, scrie Fanatik, jucatorul de 24 de ani ar putea fi lasat sa plece.

25 februarie este data limita pentru transferuri in fereastra de mercato din iarna.

Becali a oferit 150.000 euro la un moment dat pentru Cristea, dar Mediasul a refuzat. Acum, 50.000 euro mai ofera patronul FCSB.


VEZI SI:

**PLANETA CRAIOVA! Imagini needitate cu plecarea echipei la Bucuresti. Super VIDEO

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!