Motivul pentru care Dinamo a transferat multi jucatori spanioli! Explicatia lui Ciprian Marica: "E greu sa schimbi lucrurile cu romani"

Motivul pentru care Dinamo a transferat multi jucatori spanioli! Explicatia lui Ciprian Marica: "E greu sa schimbi lucrurile cu romani"

O data cu venirea investitorilor spanioli, la Dinamo au fost transferati mai multi jucatori iberici.

Ciprian Marica, fost jucator la Dinamo, considera ca noii investitori de la Dinmo sunt constienti ca ca este greu sa schimbi lucrurile cu jucatori romani, motiv pentru care au decis sa aduca aproape doar fotbalisti straini. 

"Spaniolii vin cu spanioli pentru ca vor sa schimbe lucrurile, au vazut, sunt de ceva timp aici si au sesizat ca e greu sa schimbi lucrurile cu romani. Le va fi greu din punct de vedere al implementarii pentru ca te lovesti de infrastructura, de legislatie care e impotriva sportului.  Ei nu stiu anumite lucruri si cand le vor descoperi, vor fi dezamagiti. Vor avea o surpriza neplacuta pentru ca lucrurile care se doresc a fi implementate, din punct de vedere al birocratiei, tot ce inseamna sport in Romania nu exista o prioritate", a declarat Marica pentru TelekomSport. 

Tomas Mejias, Juan Camara, Aleix Garcia, Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Isma Lopez şi Borja Valle sunt spaniolii care au ajuns la club dupa ce Pablo Cortacero a preluat echipa. Dinamo are multi spanioli si in conducerea clubului. Rufo Collado este directorul sportiv al clubului, Alex Couto este noul director general, iar Marcos Rubino este noul director general al Centrului de Copii şi Juniori de la Dinamo.

Chiar daca au adus multi jucatori, Dinamo nu a inceput bine startul de campionat. Echipa este pe locul 14 cu 5 puncte dupa primele 6 meciuri jucate. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 23 octombrie. 5.028 cazuri noi de persoane infectate, record de pacienți la ATI
BRAT

Modifică setările cookies