Tudor Baluta, prezentat OFICIAL la Dinamo Kiev! Haosul s-a incheiat si mijlocasul va evolua sub comanda lui Mircea Lucescu

Tudor Baluta, prezentat OFICIAL la Dinamo Kiev! Haosul s-a incheiat si mijlocasul va evolua sub comanda lui Mircea Lucescu

Rasturnare de situatie la Dinamo Kiev, unde Tudor Baluta era dat ca si transferat de presedintele clubului.

UPDATE 23:20: OFICIAL! Dinamo Kiev a anuntat transferul lui Tudor Baluta!

"Tudor Baluta este jucatorul lui Dinamo Kiev. Fotbalistul in varsta de 21 de ani, care apartine de Brighton, club din Premier League, va juca pentru echipa noastra sub forma de imprumut", este anuntul lui Dinamo Kiev de pe pagina oficiala de Twitter.


UPDATE 21:45: Tudor Baluta va fi prezentat in cele din urma la Dinamo Kiev!

In jurul mutarii lui Baluta s-a creat o adevarata telenovela in ultimele ore. Transferul sau a fost anuntat oficial de Dinamo Kiev, insa ucrainenii au sters in doar cateva minute anuntul.

Decizia clubului ar fi venit in urma unei intelegeri cu Brighton si din aceasta cauza mutarea nu a fost inca oficializata.

Transferul este realizat, iar mijlocasul va fi imprumutat de Brighton la Dinamo Kiev, unde urmeaza sa evolueze in grupele Champions League.

Echipa antrenata de Mircea Lucescu va fi in grupa cu Barcelona, Juventus si Ferencvaros.


UPTATE 19:53 Pe site-ul Ligii din Ucraina, Baluta apare ca jucator al lui Dinamo Kiev.

Profilul lui Tudor Baluta apare deja pe site-ul oficial al Ligii din Ucraina. Internationalul roman este trecut ca fiind jucatorul lui Dinamo Kiev, in ciuda faptului ca mutarea nu a fost oficializata pana in acest moment.


UPDATE 19:40: Dinamo Kiev l-a anuntat oficial pe Baluta, iar apoi au sters tot!

Dinamo Kiev a anuntat in urma cu cateva minute oficial transferul lui Baluta. Textut stirii publicate pe site si postarile de pe Facebook si Twitter au fost insa sterse imediat! Transferul e in continuare blocat!


Transferul lui Tudor Baluta la Dinamo Kiev este blocat in acest moment si risca sa nu se mai faca din cauza comisioanelor cerute de impresari.

Presedintele lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, le considera exagerate si, prin urmare, refuza sa le plateasca.

Potrivit jurnalistului ucrainean Igor Burbas, transferul este in impas in acest moment, dar sunt in continuare sanse sa se faca daca Dinamo Kiev se va decide in cele din urma sa plateasca comisioanele.

Tudor Baluta efectuase deja vizita medicala, lucru confirmat chiar de presedintele clubului, si era dat ca si transferat la echipa antrenata de Mircea Lucescu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Simptomele de Covid-19 care îi sperie cel mai mult pe oamenii de știință. Ce este chemestezia și cum se manifestă
BRAT

Modifică setările cookies