Liga 1

MM Stoica spune cum se poate salva Dinamo de la retrogradare și face un anunț: "Eu votez pentru 18 echipe!"

Dinamo este penultima în Liga 1, cu 16 înfrângeri în primele 22 de etape din acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 23:50
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 23:52

La debutul lui Flavius Stoican pe banca lui Dinamo, "câinii" au pierdut din nou în deplasare, de această dată contra lui FC Argeș, scor 1-2.

Mihai Stoica: "Eu votez pentru 18 echipe, dar fără play-off"

Deși s-a consemant un nou eșec, cei de la Dinamo s-au declarat mulțumiți de joc, spunând că doar greșelile arbitrului Marcel Bîrsan și ghinionul au făcut să nu obțină măcar o remiză.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a subliniat că situația de la Dinamo este alarmantă, iar "câinii" s-ar putea salva de la retrogradare dacă una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării vor întâmpina probleme financiare serioase în a doua parte a acestui sezon, așa cum se întâmplă acum la Academica Clinceni.

"Dinamo poate să aibă o mare șansă. De la 26 de puncte în sus, e vorba de Sepsi, UTA, nu mai discutăm, ele nu intră la retrogradere niciodată. Craiova, Mediaș, Mioveni, Târgoviște, astea patru, așa se fac calculele. Doar ca o echipă din asta să comită un soi de sinucidere, adică să fie un caz Clinceni la una dintre astea patru, să nu mai aibă bani.

Situația e alarmantă pentru Dinamo. Doar să începe să joace și să se întoarcă toate în favoarea lor. Au avut meciuri pe care trebuiau să le câștige și au pierdut", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Ulterior, când în studio a fost din nou vehiculată varianta ca Liga 1 să aibă 18 echipe din sezonul viitor, Mihai Stoica a spus: "Uite, eu votez pentru 18 echipe dacă vor fi 34 de etape, adică tur-retur, fără play-off. Dacă ar fi două de 17, da, pentru că noi în play-off avem o experiență de...".

  • 12 puncte a obținut Dinamo în 22 de etape, înregistrând trei victorii, trei remize și 16 înfrângeri
  • FCSB este următoarea adversară a lui Dinamo din Liga 1, duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul din "Ștefan cel Mare"
Modifică setările cookies