Liga 1

Florin Gardoș s-a despărțit de Academica Clinceni! Ce șanse le mai dă ilfovenilor pentru salvare

Academica Clinceni și Florin Gardoș au ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 17:37
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 17:45

Fundașul trecut prin curtea lui Southampton, în Premier League, nu a mai suportat problemeke financiare de la echipa care anul trecut evolua în playoff și și-a depus memoriu, acesta fiind acceptat de LPF, care l-a declarat liber de contract.

Mărturisirea lui Florin Gardoș

"A fost decizia comisiei LPF ieri, teoretic, sunt jucător liber. Mai sunt 5 zile de recurs, dar m-aş mira să mai facă recurs.

Ştiu că ei încearcă să regleze cum mai pot, sunt jucători dintre cei care am fost anul trecut, care ar rămâne şi le-au fost plătite unul-două salarii, dar sincer nu ştiu cum va fi la ora meciului", a spus Florin Gardoş la Digisport.

GARDOȘ FLORIN vs. ACS FC ACADEMICA CLINCENI – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare - Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părți pentru justa cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) alin. 3 din RSTJF începând cu data de 19.01.2022. 

Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile. Pronunțată azi, 19.01.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată în comunicatul Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor a Ligii 1.

Pe lângă el, tot ieri LPF a decis ca Cioiu Iulian, Pâun Aurelian și Michael Omoh să fie declarați și ei liberi de contract.

Florin Gardoș: "Nu le dau nicio șansă!"

Florin Gardoș crede că gruparea ilfoveană nu mai are șanse mari pentru a se salva de la retrogradare. Problemele financiare, dar și forma sportivă slabă, îl fac pe jucătorul ce a mai trecut pe la FCSB, Universitatea Craiova sau Poli Iași să nu mai spere într-o revenire.

"Da, s-au făcut antrenamente. Cred că mai erau în jur de 5 jucători, fără mine. Dar am înţeles că lui William de Amorim i-au plătit biletele, trebuie să ajungă, se întoarce, din ce am înţeles.

Nu ştiu ce au decis să facă. Am înţeles că şi Moulin a venit la antrenament, dar nu ştiu cât de antrenat e. Rămâne de văzut, timpul e scurt, să vedem ce vor mai reuşi să rezolve.

În momentul ăsta, sincer, nu le dau nicio însă, dar depinde ce vor face în următoarele două sătămâni. Era o sumă care trebuia plătită până ieri sau până azi, nu mai ştiu sigur, e un jucător de care nu prea ştie nimeni”, a mai  spus Gardoş.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies