Liga 1

Mircea Rednic, avertisment pentru un jucător: „Dacă vrea să joace, o să paseze!”

Dinamo a pierdut și meciul cu CFR Cluj, 0-3. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 11:43
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 11:47

„Câinii” nu au reușit să încheie seria neagră din campionat, acolo unde au câștigat ultima dată la începutul lunii august. Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga 1, iar situația clubului se înrăutățește cu fiecare etapă care trece. 

Dinamo este pe penultimul loc în clasament, cu 8 puncte obținute în 15 etape și are nevoie să înceapă să câștige după pauza internațională pentru a se îndepărta de subsolul clasamentului. 

  • Dinamo - CFR Cluj

Mircea Rednic, avertisment pentru unul dintre jucătorii săi

La finalul meciului, tehnicianul din Ștefan cel Mare a ținut să îl avertizeze pe Ivanovski, cel care a preferat o soluție egoistă în momente cheie ale jocului, aceea de a șuta, în loc să le paseze coechipierilor săi, aflați în poziții mai avantajoase.

Rednic i-a transmis fotbalistului că în cazul în care nu va pasa, așa cum i se cere, atunci va rămâne pe banca de rezerve. 

„Greu nu îmi e. Îmi fac meseria. Jucătorii fac eforturi. Sunt limite, dar ei fac eforturi, îi văd la antrenament. Am intrat cu teamă. E important ca echipa să câștige, nu să dai tu gol. Ivanovski aleargă mult, se bate, nu a fost ușor nici pentru el. Data viitoare o să paseze, dacă vrea să joace. Dacă nu, va sta pe bancă, am soluții pentru atac”, a spus 

CITESTE SI
Modifică setările cookies