Mircea Rednic, supărat pe situația stadionului Dinamo: ”Îl lasă în paragină, au bani, dar nu se interesează!”

Mircea Rednic Dinamo Superliga Mircea Rednic
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 14:47
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 15:25

Dinamo așteaptă de ani buni să joace pe un nou stadion.

Dinamo a ajuns la capătul puterilor, atât financiar, cât și sportiv. Clubul este ținut în viață doar de implicația suporterilor, dar chiar și așa, Dinamo este penultima în clasament.

Suporterii grupării din Ștefan cel Mare așteaptă de mult timp ca arena Dinamo să fie modernizată. Aceștia au sperat că arena se va moderniza în urma organizării Campionatului European, însă visul lor nu a fost împlinit. Mircea Rednic a comentat situația.

„Situația cu stadioanele nu e normală. Am ajuns să ne rugăm să jucăm pe un stadion. De ce, Dumnezeu, l-ați mai făcut? De ce l-ați mai făcut?

Despre stadionul lui Dinamo am înțeles că abia s-au semnat niște acte... Noi nu avem Guvern. Ce să semnăm? De două luni ne chinuim să facem un Guvern. Noi nu avem autostrăzi. De 30 de ani nu am reușit să legăm Bucureștiul de Vest! Ce pretenții să avem? Noi avem doar vise, dar nu realizăm nimic. Toți au fost o apă și un pământ.

Ministerul are bani, dar nimeni nu se interesează. Și asta cu stadionul... Aici e un teren foarte bun, poate nu pentru un complex sportiv. Cine știe ce se urmărește... De aia îl lasă în paragină. Nu e normal ca MAI să nu se implice.

Ministrul de Interne e din Zalău. E un tip care se implică, un tip de cuvânt. Dacă rămâne Bode,  o să se implice. Norocul nostru ar fi ca el să se implice. Nu se face doar cu banii MAI, sunt și bani europeni. Dar să înceapă”, a spus Mircea Rednic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!