VIDEO Nicolae Badea i-ar fi dat ultimatum lui Rednic pentru un jucător: „I-a spus: 'Dacă nu revine el, pleci tu!'”

Mircea Rednic Deian Sorescu Dinamo Liga 1 Nicolae Badea Superliga Mircea Rednic
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 11:04
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 11:13

Situația de la Dinamo continuă să fie una tensionată.

Problemele 'câinilor' continuă, iar una dintre cele mai recente dintre ele este legată de conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic, antrenorul echipei. Fotbalistul 'trimis în vacanță' de tehnician după atitudinea avută în meciul cu Sepsi, dar și după o serie de situații tensionate. 

Cu toate astea, în conflictul celor doi ar fi intervenit Nicolae Badea, cel care controlează din umbră clubul, după cum a dezvăluit jurnalistul Remus Răureanu. Rednic ar fi primit un ultimatum din partea lui Badea, pentru ca Sorescu să fie reintrodus în lot, după ce antrenorul i-a transmis jucătorului să își ia pauză o săptămână. 

„I-a zis: 'Dacă nu revine Sorescu, pleci tu!'”

„Nicolae Badea i-a zis lui Rednic: 'Dacă nu revine Sorescu, pleci tu!'. N-a fost o discuție amicală cu Sorescu, de genul: 'Ești obosit, stresat, ar fi bine să pleci la băi'. Rednic l-a scos din lot pentru că era nemulțumit de ceea ce face. Cine mi-a spus asta cunoaște situația 100%. 

Interesant e că Nicolae Badea poate face asta, influențează tot mai multe decizii. De ce nu-și asumă public salvarea clubului, dacă e posibilă? Badea a mai produs un dezastru, înainte de venirea lui Negoiță, care a băgat echipa în insolvență”, a dezvăluit jurnalistul pentru Digi Sport. 

Mircea Rednic: „Nu a fost nicio discuție bărbătească. I-am zis: 'Ia-ți prietena și du-te undeva!'”

La conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, Mircea Rednic a dezvăluit care a fost situația cu Deian Sorescu și a spus ce i-a transmis fotbalistului. 

„Nu a fost nicio discuție bărbătească, cum s-a zis, nu poți avea o discuție bărbătească cu unul care ține capul în pământ și a venit doar și și-a cerut scuze. Atât! Și față de mine, și de jucători. L-am chemat în birou după meciul cu Sepsi și i-am zis: ‘Deian, nu e OK cum ești. Nu-mi place atitudinea ta nici de la meci, nici de la antrenament’.

Atât i-am zis: 'Cel mai bine ar fi să-ți iei 2-3 zile, chiar o saptămână! Ia-ți prietena și du-te undeva! La mare, la munte, la Istanbul, du-te undeva, du-te, ca să mai uiți de fotbal. Nu e o pedeapsă!'. 

El a zis da, dar a doua zi a venit la antrenament. Eu am discutat frumos cu el. L-am mai chemat apoi încă o dată: ‘Nu o lua ca o pedeapsă’. Am 36 de jucători, dar nu a fost la echipa a doua. Asta a fost tot”, a spus Rednic la conferință. 

VIDEO - Conferința de presă a lui Mircea Rednic

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!