Liga 1

Dinamo - CFR Cluj 0-3 | „Câinii”, neputincioși în fața unei campioane dezlănțuite

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre Dinamo și CFR Cluj pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 20:03
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 21:33

Dinamo - CFR Cluj 0-3

 

 

FINAL

Min. 80: GOOOL CFR Cluj! Sacko pătrunde în careul lui Dinamo, îl dribleză pe Popa, apoi centrează în fața porții, de unde Deac reaia în plasa porții apărate de Eșanu.

Min. 68: Ocazie Dinamo! Ivanovski îi driblează pe Graovac și Florin Ștefan, apoi șutează, însă balonul este reținut fără probleme de Hindrich.

Min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 17: GOOOL CFR Cluj! Omrani centrează în fața porții, iar Gabriel Debeljuh îi ia fața adversarului direct, pune latul și trimite mingea în poartă.

Min. 14: GOOOL CFR Cluj! Deac centrează excelent din lovitură liberă, iar Omrani trimite imparabil cu capul.

Min. 1: A început partida! 


ECHIPELE DE START

 


Dinamo are mare nevoie de o victorie în campionat, acolo unde a câștigat ultima dată la începutul lunii august, în meciul cu Academica Clinceni. „Câinii” vin după două înfrângeri consecutive și încearcă să șteargă seria neagră cu o victorie în fața campioanei României. 

De cealaltă parte, CFR Cluj vine după două victorii consecutive în campionat, ultima la limită, cu FC Voluntari, dar și după înfrângerea cu AZ Alkmaar, care îi lasă șanse mici la calificarea în primăvara Europeană a Conference League. 

Dinamo, în coada clasamentului 

Gruparea din Ștefan cel Mare se află pe penultimul loc în clasament, cu 8 puncte obținute după 14 etape și are nevoie să obțină puncte pentru a putea scăpa de zona roșie, în încercarea de a evita scenariul retrogradării. 

CFR Cluj este liderul clasamentului, cu 36 de puncte, iar o victorie i-ar consolida poziția. Diferența dintre ardeleni și gruparea roș-albastră este de 6 puncte, care s-ar putea menține în cazul în care ambele echipe câștigă. 

În ultima întâlnire, CFR Cluj s-a impus cu 1-0, datorită golului înscris de Omrani, în minutul 80. Același Omrani a adus victoria și cu FC Voluntari, în ultima etapă. 

Cu toate astea, atacantul nu va fi disponibil, după ce a fost infectat cu Covid-19, informație dezvăluită în exclusivitate de sport.ro. Și Mike Cestor a fost infectat cu noul coronavirus, fiind și el indisponibil. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies