Liga 1

Mircea Rednic așteaptă întăriri la Dinamo! „Puriul” și-a certat jucătorii cu experiență după înfrângerea cu Gaz Metan

Dinamo a capitulat în fața lui Gaz Metan Mediaș în etapa a 12-a a Ligii 1, scor 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 22:59
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 23:06

Mircea Rednic a declarat la finalul meciului că speră să mai vină jucători la echipă, deoarece are nevoie de întăriri la mijlocul terenului.

Antrenorul „câinilor” i-a certat pe jucătorii cu experiență de la Dinamo, despre care a susținut că se așteaptă să arate mai mult la meciuri.

„Ne-a bătut Deaconu! Până la golul lui, meciul a fost echilibrat. Poate chiar cu un plus în dreptul nostru. N-ai ce să faci, golul doi putea fi evitat. Noi am punctat la pregătirea meciului faptul că Deaconu poate face astfel de lucruri, nu l-am blocat.

Am riscat și noi după acele goluri. Nu știu dacă a fost penalty acolo pentru noi, dar așa s-a scris soarta meciului. Au fost două goluri frumoase înscrise pentru Deaconu, iar noi plecăm învinși. E normal să facem schimbări, unii jucători se află într-o lipsă de formă, cum ar fi Sorescu. Jucătorii veniți nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică.

Păcat! Dacă am fi intrat cu 0-0 la pauză, poate altfel ar fi arătat jocul. Ei au avut o posesie mai bună, au o echipă mai ogomenă. Normal că sunt supărat, dar trebuie să fiu echilibrat, ținând cont de situația asta. Lucrurile vor merge spre bine. Dacă eliminăm cele două goluri, nici Gazul nu a avut alte faze.

Noi mai avem de muncă, normal. Sper ca și jucătorii care vor veni să aducă mai multă concurență la mijlocul terenului. Noi ajungem cu puțini jucători în careu pe faza de atac. Trebuie să le ofer mai multă încredere jucătorilor, dar și jucătorii cu experiență trebuie să se implice mai mult, să fie mai responsabili”, a spus Rednic, la finalul meciului cu Mediaș.

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (2-0), vineri, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Modifică setările cookies