"Poate vrea să facă tandem cu domnul Rednic". Dario Bonetti, pus la zid pentru decizia de a da în judecată Dinamo 

Dario Bonetti, antrenorul de 60 de ani adus de Dinamo la începutul acestui sezon și dat afară pentru a-i face loc lui Mircea Rednic a acționat clubul în judecată.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 12:20
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 12:35

Tehnicianul italian solicită în instanță anularea încetării contractului și repunerea în funcția de antrenor a echipei conduse acum de Mircea Rednic. Bonetti, alături de avocatul său, reamintesc faptul că până în acest moment nu i-au fost aduse la cunoștință motivele rezilierii.

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Răzvan Zăvăleanu a discutat despre acest subiect, declarând că obiectivul ascuns al antrenorului este acela de a obține niște bani. 

"Domnul Bonetti a atacat hotărârea noastră de denunțare în fața judecătorului, urmează să se stabilească un termen la care să ne judecăm. Cere să fie reintegrat în câmpul muncii dinamoviste. Nu spune nimic de niciun ban. Eu presupun că asta este scopul. Nu cred că își dorește să vină să mai antreneze Dinamo. Sau poate vrea să facă un tandem cu domnul Rednic.", a declarat administratorul judiciar de la Dinamo la PRO X

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies