Dinamo nu are emoții! Răzvan Zăvăleanu, convins că „roș-albii” vor putea continua să facă transferuri

Dinamo nu a scăpat de conflictul cu Isma Lopez (31 de ani). Spaniolul a deschis un nou proces la TAS, iar „câinii” ar putea primi din nou interdicție la transferuri.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 18:20
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 18:18

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar la Dinamo, nu se teme de acest lucru și este convins că Dinamo va putea face transferuri în continuare.

„Am stabilit cu domnul Rednic un număr de jucători, un buget în care se poate încadra, iar responsabilitatea sportivă cu privire atât la rezultate, cât și la cei pe care îi aduce și la cei la care renunță îi revine în totalitate dumnealui. 

Nu e nicio problemă nouă, doar că hotărârea pe care o obținuse Isma Lopez inițial la FIFA a fost răsturnată de noi și atacată de el mai departe la TAS. Nu e niciun termen deocamdată, procedurile sunt mai greoaie. E un lucru la care ne și așteptam să se întâmple. Încearcă oamenii să pună mâna pe banii lui Dinamo”, a spus Răzvan Zăvăleanu la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Isma Lopez cere 350.000 de euro de la Dinamo și este ajutat în demersul său de către sindicatul mondial al fotbaliștilor.

Modifică setările cookies