Mircea Rednic a tunat si a fulgerat! Antrenorul, suparat pe cei care "dau la ziar" tot ce se vorbeste la club. Ce se intampla cu transferul lui Fabbrini la Dinamo

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2019, 14:09
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2019, 14:13

Mircea Rednic a vorbit despre situatia transferului lui Fabbrini la Dinamo.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani a anuntat ca Diego Fabbrini va pleca de la echipa moldoveana, insa nu va semna cu un alt club din Romania. Asta in conditiile in care agentul jucatorului, Florin Manea, spunea ca Fabbrini va ajunge la Dinamo. 

Mircea Rednic a reactionat la conferinta de presa dinaintea meciului cu Botosani si a explicat ca este si vina celor de la Dinamo care transmit imediat presei discutiile existente in interiorul clubului.  Acesta a asigurat, insa, ca negocierile pentru Fabbrini inca nu s-au incheiat. 

"Nu vreau sa vorbesc. Ati vazut ca am fost un pic suparat. Nu e normal cand oameni care lucreaza pentru Dinamo si care sunt interesati ca la anul lucrurile sa mearga foarte bine... Se fac discutii constructive si a doua sau a treia zi in ziar apare exact ce s-a discutat.

Suferi. Mai sunt si unii impresari care profita de interesul nostru pentru un jucator sau altul si incepe licitatia. Si mie nu imi place. Nu vreau sa discut pentru ca inca nu stim ce se va intampla", a declarat Mircea Rednic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!