Diego Fabbrini FC Botosani ioan becali Levski Sofia Play Out Liga 1

Cu cine semneaza Diego Fabbrini, unul dintre cei mai buni jucatori din Play Out! Aflat pe lista lui Dinamo, mijlocasul are ofera de 20.000 euro pe luna

Diego Fabbrini (28 de ani) se va desparti cel mai probabil de FC Botosani la finalul sezonului. Italianul e dorit de alte echipe din Liga I, dar are o oferta buna din Bulgaria.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2019, 18:22
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2019, 18:30

Diego Fabbrini (28 de ani), unul dintre cei mai buni jucatori din Play Out-ul Ligii I, ar putea parasi Romania la finalul sezonului. Fost la Empoli, Siena, Palermo, Udinese, Watford si Middlesbrough, Fabbrini poate ajunge in Bulgaria. El are si varianta Asiei indepartate, avand o oferta din Coreea de Sud.

Dinamo il vrea, dar nu si-l permite


Fabbirni a venit pe un salariu destul de mic in Romania, el dorind sa se relanseze. Acum, italianul cere 20.000 euro pe luna pentru a continua in Romania, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, Botosaniul are vrea sa il pastreze, dar nu isi permite sa-i plateasca atatia bani. Nici Dinamo, care l-ar vrea, nu ii poate da 20.000 euro pe luna.

Ioan Becali vrea sa-l duca la Levski


Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, Fabbrini, care vrea si 50.000 euro la semnatura, ar putea fi dus de Ioan Becali la Levski Sofia. Bulgarii au bani si vor ca in sezonul urmator sa atace titlul in Bulgaria.

Sef de scouting la Levski a fost numit Bogdan Patrascu, fost jucator al lui Dinamo si apropiat al lui Ioan Becali. De altfel, fostul impresar a recunoscut in presa bulgara ca are planuri mari pentru Levski.

Modifică setările cookies