Liga 1

Ministrul Tineretului si Sportului anunta reluarea Ligii 1! Ce spune despre prezenta spectatorilor in tribune

Data oficiala la care va reveni Liga 1 va fi anuntata pana pe 1 iunie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2020, 14:50
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 14:54

Ionut Stroe a anuntat ca Liga 1 va reveni, cel mai probabil, la mijlocul lunii iunie. O data oficiala va fi dezvaluita pana la finalul lunii mai, pentru ca echipele sa isi poata realiza un program de pregatire amanuntit:

"Competitia va fi posibila in Romania atunci cand epidemia ne va permite, pentru ca acest virus a inchis sportul, nu Gubernul sau vreo alta institutie. Probabil ca jumatatea lunii iunie va fi aceasta data, o vom anunta pana pe 1 iunie, ca sa existe perspectiva, sa existe un orizont de timp de pregatire si de a pune la punct toate detaliile pentru a reporni competitia intr-un mod foarte sigur", a spus Ministrul Tineretului si Sportului, la Digi 24.

Ionut Stroe: "La inceput va trebui sa ne multumim din fata televizoarelor"

 

Ministrul Tineretului si Sportului spune ca prezenta spectatorilor in tribune nu va fi posibila in perioada urmatoare:

"Reluarea competitiilor este mult asteptata si de spectatori, bineinteles, dar pentru faza de inceput va trebui sa ne multumim din fata televizoarelor. Riscul epidemiologic este foarte mare, luand in considerare si acest lucru va spun foarte clar, cel putin in faza incipenta, ca sa asiguram aceasta revenire la activitatea sportiva treptat, etapizat, o vom face fara spectatori.

Suntem, din punct de vedere al activitatii sportive, putin inaintea altor state si ne pregatim si noi, cu toate protocoalele si cu tot cadrul legal care ar trebui sa descrie viitoarea competitie", a mai spus Stroe.

Modifică setările cookies