Mihai Rotaru FCU Craiova Universitatea Craiova Superliga

Mihai Rotaru este gata de derby-ul Craiovei și anunță: ”Nu este un meci de orgoliu”

FCU Craiova și Universitatea Craiova se întâlnesc pe 3 octombrie, în derby-ul Băniei.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 09:53
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 10:18

Cele două formații oltene s-au tatonat tot sezonul în declarații, iar acum toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă care este deznodământul duelului de pe Ion Oblemenco.

Cele două galerii sunt gata să ofere un spectacol incendiar, încercând să demonstreze că ei reprezintă adevărata continuatoare a echipei Craiovei. Duelul va fi unul cu o miză morală, în primul rând.

Totuși, Mihai Rotaru consideră că nu este un meci al orgoliilor, deoarece echipa lui adună mult mai mulți suporteri la meciuri, în comparație cu rivala patronată de Adrian Mititelu.

„Nu e un meci de orgoliu cu cealalaltă Craiova. S-a văzut că s-a tras o linie. Am jucat cu Sepsi luni și am avut 10.000 de spectatori, la ora 21, iar ceilalți, cu FCSB-ul la ora 20, cu 5500 – 6000 de spectatori. De-asta spuneam că îmi doresc să vină în Liga 1, pentru a se spulbera acest mit, cu suporteri mai mulți sau mai puțini.

Fără discuții, ne batem la titlu! Realistic vorbind, anul trecut aveam 8 puncte în față după 10 etape, anul ăsta suntem pe locul 9 după 9 etape, cu 12 puncte. La 11 puncte distanță. Deci dacă recuperăm până la sfârșitului 3 puncte, rămân 4 puncte între noi și liderul Ligii 1”, a spus Mihai Rotaru, la ProSport.

Mihai Rotaru îl apără pe Dan Nistor

Fotbalistul transferat de la Dinamo trece printr-o perioadă nefastă. Ajuns la 33 de ani, Nistor a jucat în 13 meciuri în acest sezon, însă nu a reușit să înscrie.

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, susține că, deși mijlocașul nu are evoluții sportive foarte bune, interesul pe care acesta îl arată în interiorul grupului este unul imens. Dan Nistor este unul dintre liderii din vestiar ai Universității Craiova.

Totuși, evoluțiile din ultima perioadă ale lui Nistor au fost vehement contestate de suporterii Craiovei și de lumea fotbalului. (DETALII AICI)

Modifică setările cookies