Adrian Porumboiu cristian balaj Superliga

Adrian Porumboiu, atac direct la Cristi Balaj: ”Cine câștiga pentru ei, cine era la centru? El lua bani de la cluburi”

CFR Cluj l-a numit pe Cristi Balaj în funcția de președinte al clubului.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 09:13
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 09:36

Fostul arbitru a decis să părăsească ANAD, pe care o conducea, pentru a putea intra în lumea conducătorilor de cluburi sportive. Retras în 2016 din cariera de central, Balaj este gata să creeze o fotă la clubul ardelean.

Totuși, nu toată lumea îl apreciază. Spre exemplu Adrian Porumboiu, un alt fost central ce a intrat în lumea managementului sportiv. Porumboiu îl acuză pe Balaj că ar fi obținut bani murdari în perioada în care acesta era la centru.

”Cristi Balaj doar a scos bani din fotbal, ce să bage? El este doar cu primitul. Păi el merge la CFR? El este acasă, nu a plecat niciodată, el a fost mereu în spate. Până acum era pe partea întunecată, acum iese la suprafață. 

Păi cine câștiga meciurile pentru ei, cine le organiza lor, cine era la centru? CFR este acum favorită, mai ales că și-a găsit un specialist în arbitraj, om obișnuit cu astfel de lucruri.

Eu cred că nu se vrea VAR, că atunci se elimină eroarea umană, să îi zicem așa. Atunci nu va mai conta nimic altceva, iar unii nu ar dori asta. La noi, în continuare, campioantele se dau, nu se iau. VAR salvează mult din anumite situații, rezultatul ar fi cel corect.

Tudor nu a fost bandit, nu a făcut combinații. M-a supărat după meciul U Cluj – CFR, care a decis campioana. Dar nu a fost corupt. El trebuia să fie șef la CCA, dar a luat-o pe calea celor veșnice. Dar Tudor n-a luat bani, cum luau Balaj și alții, de la cluburi”, a spus Adrian Porumboiu, la PlaySport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies