Jeremy Chardy Tenis ATP vaccin anti-covid Tenis

Vaccinul anti-COVID i-a ruinat sezonul: fost număr 25 ATP, Chardy suferă de o reacție adversă rară: „Simt dureri în tot corpul de când m-am vaccinat.” 

Vaccinul anti-COVID-19 i-a schimbat în rău cariera tenismenului francez, Jeremy Chardy. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 09:15
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 09:22

Fost număr 25 ATP, Jeremy Chardy (34 de ani) este unul dintre cei mai ghinioniști tenismeni ai momentului. Într-un sport în care o mare parte a jucătorilor încă nu sunt vaccinați, francezul a luat decizia de a primi cele două doze ale vaccinului anti-COVID-19 produs de Pfizer, iar acestea i-au produs reacții adverse grave, astfel încât nu a mai putut juca tenis din acel moment.

Jeremy Chardy s-a vaccinat în această vară, după finalul Jocurilor Olimpice și declară că suferă de dureri violente pe toată suprafața corpului atunci când încearcă să facă eforturi fizice. „De când m-am vaccinat, am o problemă cu care mă lupt. Nu pot să mă antrenez sau să joc,” a spus Chardy, notează Punto de break.

Jeremy Chardy: „De când m-am vaccinat, nu pot să mă antrenez sau să joc tenis.”


„Am fost la doi doctori și m-au trimis să fac investigații pentru a afla ce boală am. Acum cel mai important lucru e să mă vindec, prefer să rămân în afara circuitului și să fiu sigur că în viitor nu voi mai avea alte probleme de sănătate. E dificil de gestionat, pentru că nu știu cât o să dureze. Sezonul meu s-a încheiat și nu știu când voi reveni pe teren,” a adăugat Jeremy Chardy. 

„Acum regret că am făcut vaccinul, dar adevărul e că nu puteam să știu ce avea să se întâmple,” a fost concluzia tenismenului din Franța. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies