Andrey Rublev Cupa Laver Diego Schwartzman Tenis ATP Tenis

VIDEO Când realitatea bate PlayStation-ul: Rublev și Schwartzman au jucat punctul perfect în Cupa Laver, sub privirile lui Federer 

Andrey Rublev și Diego Schwartzman au jucat cea mai spectaculoasă minge de meci a sezonului 2021, în cadrul Cupei Laver. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 09:45
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 09:50

Competiția neoficială care propune un duel între Echipa Europei și Echipa Lumii, Cupa Laver a debutat favorabil europenilor, care conduc cu 3-1 la meciuri după prima zi a confruntării. 

Spectacolul a fost asigurat la Boston de către Andrey Rublev și Diego Schwartzman, care au jucat cea mai spectaculoasă minge de meci a sezonului, așa cum o apreciază pagina oficială de Twitter a circuitului ATP.

Roger Federer, prezent în tribunele arenei din Boston, cu ocazia Cupei Laver 


Cu viteza sa de deplasare în teren formidabilă, Schwartzman a întreținut punctul cu o intensitate incredibilă, dar nu a reușit să rămână în meci, Rublev acoperind bine zona fileului și impunându-se, 4-6, 6-3, 11-9. 

În a doua zi a turneului amical, Stefanos Tsitsipas va reprezenta Europa în duelul cu Nick Kyrgios, Alexander Zverev își va măsura forțele cu John Isner, Daniil Medvedev cu Denis Shapovalov, iar ultima partidă a zilei se va juca în proba de dublu, între Rublev/ Tsitsipas și Isner/ Kyrgios.  

Modifică setările cookies