Dan Nistor Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

"El Chapo" Nistor, apărat de Mihai Rotaru. Ce susține patronul Universității Craiova

Universitatea Craiova nu se poate bucura de Dan Nistor la capacitate maximă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 22:42
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 22:45

Fotbalistul transferat de la Dinamo trece printr-o perioadă nefastă. Ajuns la 33 de ani, Nistor a jucat în 13 meciuri în acest sezon, însă nu a reușit să înscrie.

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, susține că, deși mijlocașul nu are evoluții sportive foarte bune, interesul pe care acesta îl arată în interiorul grupului este unul imens. Dan Nistor este unul dintre liderii din vestiar ai Universității Craiova.

Totuși, evoluțiile din ultima perioadă ale lui Nistor au fost vehement contestate de suporterii Craiovei și de lumea fotbalului. 

„Dan Nistor este un jucător foarte important pentru noi, jucător cu personalitate, ajută mult în grup, chiar dacă în anumite momente trece printr-un moment mai mult sau mai puțin bun.

Fără discuții, ne batem la titlu. Realistic vorbind, anul trecut aveam 8 puncte în față după 10 etape, anul ăsta suntem pe locul 9 după 9 etape, cu 12 puncte. La 11 puncte distanță. Deci dacă recuperăm până la sfârșitului 3 puncte, rămân 4 puncte între noi și liderul Ligii 1”, a transmis Mihai Rotaru la ProSport.

Modifică setările cookies