"Mi-a spus MM ca e BOMBA, exact ce imi place mie!" Becali a descoperit noul MAGICIAN de la FCSB! Jucatorul pe care pariaza pentru titlu

A impresionat inca de la primul antrenament.

Florentin Matei este primul jucator adus de FCSB in aceasta iarna - acesta a venit liber de contract la echipa la care a crescut. El a impresionat inca de la primul antrenament al echipei ce a avut loc astazi.

Becali a dezvaluit ca Matei i-a reprosat atunci cand au negociat revenirea declaratiile pe care le facea patronul FCSB-ului in 2011, cand spunea ca Matei nu va ajunge fotbalist.

"Probabil 4-3-3 vom juca. Mi-a spus MM Stoica ca Matei este bomba, exact ce imi place mie. Nu imi mai aduc aminte ce a fost, mi-a spus si el ca <<nea Gigi, sa stiti ca ati spus ca nu voi ajunge fotbalist>>. Mi-a adus aminte ca i-am facut salariul de 3.000 de euro cand era copil, ca aveam incredere in el. Apoi am cerut 75.000 de euro cand a plecat. Eu nu mai tineam minte.

M-a rugat sa nu mai spun salariul lui ca nu vrea lumea sa stie" a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT