Un nou transfer facut de FCSB! Imaginea postata miercuri seara de la Palat

Un nou transfer facut de FCSB! Imaginea postata miercuri seara de la Palat

Teja primeste jucatorul mult dorit.

Iulian Cristea este noul jucator al celor de la FCSB! Fundasul central al celor de la Gaz Metan Medias a mers la Palat saptamana aceasta pentru a se intalni cu Gigi Becali si a semnat contractul!

Iulian Cristea urmeaza sa devina liber de contract in vara astfel ca poate negocia cu un alt club inca de acum. Acordul jucatorului cu FCSB este finalizat si semnat, astfel ca ramane ca FCSB sa negocieze cu Gaz Metan un transfer inca din aceasta iarna. Daca nu se va ajunge la un acord, jucatorul va deveni al FCSB-ului abia in vara.

Iulian Cristea era principala tinta a celor de la FCSB pentru intarirea compartimentului defensiv, acolo unde a suferit mult in prima parte a sezonului. Pana acum, FCSB l-a adus in aceasta iarna pe Florentin Matei, cel care era liber de contract.

Antrenorul FCSB-ului, Mihai Teja, parea sa nu mai spere la transferul lui Iulian Cristea. Alaturi de Fofana si Ivanov, Cristea era pe lista de achizitii a FCSB-ului.

"Mi-am dorit sa iau (jucatori de la Gaz Metan), dar nu se poate, e destul de greu si atunci cred ca o sa ne orientam in alta parte" spunea Mihai Teja astazi intr-un interviu pentru Pro TV.

Fratele jucatorului a postat imaginea de la momentul negocierilor lui Iulian Cristea cu FCSB.


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

România a depăşit pragul de 11.000 de decese în urma infectării cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies