GRATIS la FCSB?! Transferul COMPLET neasteptat pe care il poate face Becali! Acum un an trebuia sa plateasca 1 milion ca sa-l ia

GRATIS la FCSB?! Transferul COMPLET neasteptat pe care il poate face Becali! Acum un an trebuia sa plateasca 1 milion ca sa-l ia

Tocmai a fost anuntat ca trebuie sa plece de la echipa!

Alberto Cobrea si-a reziliat contractul cu Poli Iasi. Aflata in cautarea unui portar de rezerva, FCSB il poate lua gratis! Cobrea i-a fost propus Stelei si acum un an, cand era capitan la Botosani. Becali n-a vrut sa negocieze cu Valeriu Iftime, care cerea un milion de euro in schimbul transferului. "Daca am un pret bun, il vand pe Cobrea. Fara un milion nu-l dau. FCSB e intr-o situatie dificila. Cu domnul Becali mai pot negocia totusi in jos", anunta Iftime in februarie 2018.

In vara, Cobrea si-a terminat contractul la Botosani si a plecat la Iasi, insa nu l-a impresionat pe Stoican. Poli va continua cu Rusu si cu pustii Tarnovanu si Axinte ca optiuni in poarta.

Becali a lasat de inteles ca Andrei Vlad va fi lasat sa plece in aceasta iarna imprumut, pentru a prinde experienta. In locul sau, FCSB a incercat sa-l ia pe Razvan Plesca, dar s-a lovit de refuzul lui Gaz Metan. Cobrea apare ca o varianta surpriza pentru Teja. In cariera, Cobrea a mai aparat la Udinese, Mioveni, Chiajna, Petrolul, Dinamo, Botosani si Poli Iasi.

De Poli Iasi s-au mai despartit ieri Aguinaldo, Ndongala, Iulian Rosu, Parvulescu si Bekui.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Totul despre alegerile locale de mâine. Ce acte ai nevoie, cum arată buletinele de vot și unde votezi
BRAT