Liga 1

Mesajul RAZBOINIC al Craiovei dupa ce FCSB - Viitorul a fost reprogramat la aceeasi ora cu meciul oltenilor! "Trebuie sa demonstram asta!"

Cei de la Craiova au lansat o provocare inainte de meciul cu Voluntari!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Decembrie 2018, 18:48
Data actualizarii: Luni 10 Decembrie 2018, 18:51

Ceata densa de duminica seara de la Pitesti a dus la reprogramarea meciului FCSB - Viitorul. Partida a fost mutata luni, la ora 20:00, ora la care era deja programata alta confruntare din Liga 1, Craiova - Voluntari. 

Nemultumiti de aceasta decizie, cei de la Universitatea au lansat o provocare suporterilor, care au fost invitati sa vina in numar cat mai mare la stadion, ca sa demonstreze care este cel mai important meci al serii. 

"Universitatea Craiova considera ca decizia reprogramarii unui alt meci de Liga I in aceeasi zi (azi) si la aceeasi ora (20) cu cel al Stiintei cu FC Voluntari este cel putin neinspirata.

Astazi, prin prezenta la stadion, trebuie sa demonstram care este cel mai important meci al zilei si mai ales cine sunt #CampioniLaSuporteri. Da tag in comentarii prietenilor cu care vrei sa vii la meci", au scris cei de la Craiova pe Facebook. 

Modifică setările cookies