Mesajul INCREDIBIL afisat de fanii lui Dinamo in fata hotelului detinut de Ionut Negoita! "Finanteaza cel mai mare bordel"

Mesajul INCREDIBIL afisat de fanii lui Dinamo in fata hotelului detinut de Ionut Negoita! "Finanteaza cel mai mare bordel"

Fanii lui Dinamo continua protestul impotriva lui Ionut Negoita.

Situatia de la Dinamo este una fara precedent. Suporterii sunt total impotriva patronului Ionut Negoita si a presedintelui Bogdan Balanescu.

Spiritele s-au aprins dupa demiterea lui Mircea Rednic, cel care avea parte de sustinere neconditionata din partea fanilor. Acestia au intrerupt conferinta de prezentare a lui Eugen Neagoe, iar acum s-au intors la hotelul detinut de Ionut Negoita cu un banner pe care era afisat un mesaj dur pentru patronul lui Dinamo: "Curve si pesti la Rin Grand Hotel/ Negoita finanteaza cel mai mare bordel".

 

"Plecati cu totii! Dinamo nu e o afacere!"

 

Suporterii lui Dinamo au protestat si luni seara in fata hotelului detinut de Ionut Negoita. La miezul noptii, suporterii din Peluza Catalin Hildan au luat cu asalt hotelul patronului, au scandat impotriva lui si chiar au adus o cruce pe care era scris numele lui Ionut Negoita.

"Plecati cu totii, lasati-ne, Dinamo nu e o afacere!", "Dinamo, Dinamo suntem noi!" sau "Mircea Rednic", au fost doar cateva din scandarile fanilor dinamovisti.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

"Rabla pentru electrocasnice" începe vineri, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice
BRAT
Modifică setările cookies