Lionel Messi Mauricio Pochettino Superliga

Mauricio Pochettino, pus pe lista neagră de membrii familiei regale din Qatar după înlocuirea lui Messi. Mesajul primit de antrenor

Pochettino a stârnit revoltă în sânul familiei regale din Qatar după ce l-a înlocuit pe Messi în repriza secundă derbiului dintre PSG și Olympique Lyon, scor 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 18:42
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 18:53

Lionel Messi a disputat, duminică seară, primul său meci în faţa fanilor parizieni.

Debutul pe Parc des Princes nu a fost, însă, pe placul starului argentinian, care a fost înlocuit în minutul 76 și a stârnit un adevărat scandal în sânul echipei, după ce a refuzat să dea mâna cu Pochettino în momentul schimbării.

  • Leo Messi și Mauricio Pochettino

Înlocuirea lui Messi nu a stârnit revoltă numai din partea argentinianului, Khalifa Bin Hamad Al Thani, fratele emirului din Qatar, a fost extrem de deranjat de măsura luată de Pochettino, motiv pentru care a ținut să-i transmită un mesaj amenințător prin intermediul rețelelor de socializare.

„Londra este un oraş minunat, ar trebui să ştii asta!”, a fost mesajul lui Khalifa Bin Hamad Al Thani, care a însoțit o fotografie cu Mauricio Pochettino.

Este de notorietate faptul că Pochettino a petrecut mult timp în Anglia. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a pregătit-o, între 2014 şi 2019, pe Tottenham.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies