Leo Messi Mauricio Pochettino PSG Franta

Mauricio Pochettino, replică tăioasă după ce Leo Messi l-a lăsat cu mâna întinsă

Mauricio Pochettino a oferit primele declarații după ce PSG a câștigat dramatic în fața celor de la Lyon, scor 2-1, cu un gol marcat de Mauro Icardi în prelungirile partidei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 08:00
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 08:08

Antrenorul argentinian l-a schimbat pe Leo Messi și Achraf Hakimi în partea secundă a jocului, iar conaționalul său nu a părut mulțumit de această decizie. Messi l-a lăsat cu mâna întinsă pe Pochettino, gest care poate lăsa de înțeles că, între cei doi, ar exista anumite tensiuni.

”Sunt aici ca să iau decizii”, a fost răspunsul scurt și tăios al lui Pochettino, legat de acest episod.

  • Leo Messi

„Sunt mulțumit. Am văzut câteva lucruri foarte bune în evoluția echipei comparativ cu ce am văzut la Brugge. A fost un progres. Trebuie să luăm cele mai bune decizii pentru echipa.

Uneori, deciziile au urmări pozitive, uneori nu. Sunt aici ca să iau decizii. Sunt fericit pentru performanța echipei în general. Mi-a plăcut rolul rolul pe care l-a avut Angel (n.r. - Di Maria)”, a spus Pochettino, citat de L'Equipe.

Este deja al treilea meci pentru Messi la PSG, și până acum nu a marcat niciun gol și nici nu a oferit vreo pasă decisivă. La scorul de 1-0 pentru Lyon, PSG a obținut un penalty, pe care l-a executat Neymar.

Messi ar putea avea ocazia de a marca primul său gol la PSG în următoarea etapă, când parizienii se vor deplasa pe terenul celor de la Metz.

Modifică setările cookies